Op 11 en 12 december is het eindelijk zo ver: we kunnen ons nieuwe huis gaan bewonen.

img_1588

In de weken ervoor is keihard gewerkt, twee dagen voor de verhuizing waren er nog 15 mensen aan het werk om alles bewoonbaar te maken. De keuken is geplaatst, de laatste vloeren gelegd, alles geverfd, de elektricien en loodgieter maakten overuren.

Maar nu mag de kachel lekker branden en beginnen we steeds meer ingericht te raken.

img_1591

Hier nog een foto van het buffervat dat ons van warm douchewater voorziet.

img_1592

Het huis is nog niet helemaal af, de elektricien is nog bezig de laatste puntjes in orde te maken; de loodgieter is deze week nog een dagje bezig geweest en natuurlijk moeten we zelf nog aan de slag met het ophangen en opruimen van allerlei spullen.

Maar wat gaat het snel: een week geleden zaten we nog echt in de rommel en vroegen we ons af hoe het allemaal goed zou moeten komen. Nu begint het al als thuis te voelen en kunnen we onze spullen steeds beter terugvinden.

Ongeveer 14 maanden heeft de bouw geduurd. Een intensieve periode waar we meestal erg van genoten hebben. Niet alleen ons huis is gebouwd, er is een heel nieuwe wijk verrezen en ongeveer tegelijk met ons zijn er heel wat nieuwe bewoners neergestreken. We hebben al met een heel aantal kennis gemaakt en hebben het gevoel hier een goed plekje te hebben gevonden. Ons huis in het totaalplaatje:

img_1596

Dit zal waarschijnlijk mijn laatste blog over het huis zijn. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een beetje mee te kijken.

Corrie van der Stoel

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment